Registration Agreement

คุณยอมรับผ่านการใช้งานฟอรัมนี้ว่าคุณจะไม่โพสต์เนื้อหาใด ๆ ที่เป็นเท็จหมิ่นประมาท ไม่ถูกต้องหยาบคายหยาบคาย แสดงความเกลียดชัง ล่วงละเมิด ลามก หยาบคาย เหยียดเพศ ข่มขู่รุกรานความเป็นส่วนตัวของบุคคล หรือเนื้อหาสำหรับผู้ใหญ่ . หรือละเมิดกฎหมายของรัฐบาลกลางระหว่างประเทศ หรือสหรัฐอเมริกา นอกจากนี้คุณยังตกลงที่จะไม่โพสต์เนื้อหาที่มีลิขสิทธิ์ เว้นแต่คุณจะเป็นเจ้าของลิขสิทธิ์ หรือคุณได้รับความยินยอมเป็นลายลักษณ์อักษรจากเจ้าของเนื้อหาที่มีลิขสิทธิ์ นอกจากนี้ฟอรัมนี้ยังห้ามสแปมโฆษณาจดหมายลูกโซ่ รูปแบบพีระมิดและการชักชวน

โปรดทราบว่าเป็นไปไม่ได้ที่เจ้าหน้าที่ หรือเจ้าของฟอรัมนี้จะยืนยันความถูกต้องของโพสต์ โปรดจำไว้ว่าเราไม่ได้ตรวจสอบข้อความที่โพสต์อย่างจริงจัง ดังนั้นจึงไม่รับผิดชอบต่อเนื้อหาที่อยู่ภายใน เราไม่รับประกันความถูกต้องความสมบูรณ์ หรือประโยชน์ของข้อมูลใด ๆ ที่นำเสนอ ข้อความที่โพสต์เป็นการแสดงความคิดเห็นของผู้เขียนและไม่จำเป็นต้องเป็นความคิดเห็นของฟอรัมนี้พนักงาน บริษัท ในเครือหรือเจ้าของฟอรัมนี้ ใครก็ตามที่รู้สึกว่าข้อความที่โพสต์ไม่เหมาะสมขอแนะนำให้แจ้งผู้ดูแลระบบหรือโมเดอเรเตอร์ของฟอรัมนี้ทันที เจ้าหน้าที่และเจ้าของฟอรัมนี้ขอสงวนสิทธิ์ในการนำเนื้อหาที่ไม่เหมาะสมออกภายในระยะเวลาที่เหมาะสมหากพวกเขาพิจารณาว่าจำเป็นต้องลบออก อย่างไรก็ตามนี่เป็นกระบวนการที่ดำเนินการด้วยตนเองโปรดทราบว่าพวกเขาอาจไม่สามารถลบหรือแก้ไขข้อความบางข้อความได้ในทันที นโยบายนี้ใช้กับข้อมูลโปรไฟล์ของสมาชิกเช่นกัน

คุณยังคงรับผิดชอบต่อเนื้อหาของข้อความที่โพสต์ของคุณ แต่เพียงผู้เดียว นอกจากนี้คุณตกลงที่จะชดใช้ค่าเสียหายและไม่เป็นอันตรายต่อเจ้าของฟอรัมนี้เว็บไซต์ที่เกี่ยวข้องกับฟอรัมนี้เจ้าหน้าที่และ บริษัท ในเครือ เจ้าของฟอรัมนี้ขอสงวนสิทธิ์ในการเปิดเผยตัวตนของคุณ (หรือข้อมูลอื่น ๆ ที่เกี่ยวข้องที่รวบรวมในบริการนี้) ในกรณีที่มีการร้องเรียนอย่างเป็นทางการหรือการดำเนินการทางกฎหมายที่เกิดจากสถานการณ์ใด ๆ ที่เกิดจากการที่คุณใช้ฟอรัมนี้

คุณมีความสามารถในการเลือกชื่อผู้ใช้ของคุณในขณะที่ลงทะเบียน เราขอแนะนำให้คุณใช้ชื่อที่เหมาะสม ด้วยบัญชีผู้ใช้นี้ที่คุณกำลังจะลงทะเบียนคุณตกลงที่จะไม่ให้รหัสผ่านของคุณกับบุคคลอื่นยกเว้นผู้ดูแลระบบเพื่อการป้องกันของคุณและด้วยเหตุผลด้านความถูกต้อง คุณตกลงที่จะไม่ใช้บัญชีของบุคคลอื่นไม่ว่าด้วยเหตุผลใด ๆ นอกจากนี้เราขอแนะนำให้คุณใช้รหัสผ่านที่ซับซ้อนและไม่ซ้ำใครสำหรับบัญชีของคุณเพื่อป้องกันการขโมยบัญชี

หลังจากคุณลงทะเบียนและล็อกอินเข้าสู่ฟอรัมนี้คุณจะสามารถกรอกรายละเอียดโปรไฟล์ได้ เป็นความรับผิดชอบของคุณในการนำเสนอข้อมูลที่สะอาดและถูกต้อง ข้อมูลใด ๆ ที่เจ้าของฟอรัมหรือเจ้าหน้าที่พิจารณาว่าไม่ถูกต้องหรือมีลักษณะหยาบคายจะถูกลบออกโดยจะแจ้งให้ทราบล่วงหน้าหรือไม่ก็ตาม อาจมีการใช้มาตรการคว่ำบาตรที่เหมาะสม

โปรดทราบว่าในแต่ละโพสต์ที่อยู่ IP ของคุณจะถูกบันทึกไว้ในกรณีที่คุณต้องถูกแบนจากฟอรัมนี้หรือ ISP ของคุณได้รับการติดต่อ สิ่งนี้จะเกิดขึ้นในกรณีที่มีการละเมิดข้อตกลงนี้ครั้งใหญ่เท่านั้น

โปรดทราบว่าซอฟต์แวร์จะวางคุกกี้ซึ่งเป็นไฟล์ข้อความที่มีข้อมูลบางส่วน (เช่นชื่อผู้ใช้และรหัสผ่านของคุณ) ไว้ในแคชของเบราว์เซอร์ของคุณ ใช้เพื่อให้คุณออกจากระบบเท่านั้น ซอฟต์แวร์ไม่รวบรวมหรือส่งข้อมูลรูปแบบอื่นใดไปยังคอมพิวเตอร์ของคุณ

You agree, through your use of this forum, that you will not post any material which is false, defamatory, inaccurate, abusive, vulgar, hateful, harassing, obscene, profane, sexually oriented, threatening, invasive of a person's privacy, adult material, or otherwise in violation of any International or United States Federal law. You also agree not to post any copyrighted material unless you own the copyright or you have written consent from the owner of the copyrighted material. Spam, flooding, advertisements, chain letters, pyramid schemes, and solicitations are also forbidden on this forum.

Note that it is impossible for the staff or the owners of this forum to confirm the validity of posts. Please remember that we do not actively monitor the posted messages, and as such, are not responsible for the content contained within. We do not warrant the accuracy, completeness, or usefulness of any information presented. The posted messages express the views of the author, and not necessarily the views of this forum, its staff, its subsidiaries, or this forum's owner. Anyone who feels that a posted message is objectionable is encouraged to notify an administrator or moderator of this forum immediately. The staff and the owner of this forum reserve the right to remove objectionable content, within a reasonable time frame, if they determine that removal is necessary. This is a manual process, however, please realize that they may not be able to remove or edit particular messages immediately. This policy applies to member profile information as well.

You remain solely responsible for the content of your posted messages. Furthermore, you agree to indemnify and hold harmless the owners of this forum, any related websites to this forum, its staff, and its subsidiaries. The owners of this forum also reserve the right to reveal your identity (or any other related information collected on this service) in the event of a formal complaint or legal action arising from any situation caused by your use of this forum.

You have the ability, as you register, to choose your username. We advise that you keep the name appropriate. With this user account you are about to register, you agree to never give your password out to another person except an administrator, for your protection and for validity reasons. You also agree to NEVER use another person's account for any reason.  We also HIGHLY recommend you use a complex and unique password for your account, to prevent account theft.

After you register and login to this forum, you will be able to fill out a detailed profile. It is your responsibility to present clean and accurate information. Any information the forum owner or staff determines to be inaccurate or vulgar in nature will be removed, with or without prior notice. Appropriate sanctions may be applicable.

Please note that with each post, your IP address is recorded, in the event that you need to be banned from this forum or your ISP contacted. This will only happen in the event of a major violation of this agreement.

Also note that the software places a cookie, a text file containing bits of information (such as your username and password), in your browser's cache. This is ONLY used to keep you logged in/out. The software does not collect or send any other form of information to your computer.